DOST KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DOST KAHVESİ

Merhaba...sevgili dostlar buyrun birer kahve içelim ve kırk yıl hatırınızı sayalım

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

biraz da fatoşa takılalım

YazarMesaj
karakan
Admin
Admin
karakan

biraz da fatoşa takılalım Empty
MesajKonu: biraz da fatoşa takılalım   biraz da fatoşa takılalım Icon_minitimePerş. Ocak 01, 2009 10:39 am

NONOŞ

Bizim fatoş bakırtaş uzun yola çıkıyor ve bir ormanın içinden geçerken kırmızı renkli bir insan görüp duruyor. Kırmızılı: "Merhaba, ben bu ormanın kırmızı nonoşuyum. Bana biraz yiyecek verebilir misin?" diye soruyor. Fatoş da yol için hazırladığı ekmeğini ona veriyor.
Biraz daha ilerleyince sarı renkli biri onu durduruyor ve: "Merhaba, ben bu ormanın sarı nonoşuyum. Bana biraz içecek verebilir misin?" diye soruyor. Fatoş yine yol için hazırladığı suyu ona veriyor.
Biraz daha ilerleyince mavi giyimli biri onu durduruyor,Fatoş hemen atlıyor:
"Hey sen de bu ormanın mavi nonoşusun değil mi?" Adam ise çok ciddi bir tavırla:
"Ehliyet ve ruhsat beyefendi"

ehehehe
http://dostkahvesi.yetkinforum.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: biraz da fatoşa takılalım   biraz da fatoşa takılalım Icon_minitimeC.tesi Ocak 10, 2009 5:24 pm

beyefendi!!!!!!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: biraz da fatoşa takılalım   biraz da fatoşa takılalım Icon_minitimeC.tesi Ocak 10, 2009 7:15 pm

hocam karadeniz kızına bulaşmayın Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: biraz da fatoşa takılalım   biraz da fatoşa takılalım Icon_minitimeC.tesi Ocak 10, 2009 8:09 pm

yaniiiii....

biraz da fatoşa takılalım
1 sayfadaki 1 sayfası