| ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. Ptsi Ara. 15, 2008 11:53 pm | |
| HELLO!CAN FRİENDİM.MY ABUZITTIN..
HOW ARE YOU FRİENDİM.ÇOLUK ÇHİLDREN HOW.BEST'TİR İNŞALLAH.
MY'A QUESTİON SORARSAN BEST'İM ALLAH'A ŞÜKÜR.WORLD İŞTE YUVARLANIP GOİNG'İM.
MY MOTHER WHAT YAPING.KEYFİ BEATİUFUL'DUR İNŞALLAH.EPEYDİR MY MOTHER'LE NO SPEAKİNG.EĞER MY MOTHER'İ SEE ÇOK SELAM SONG.
LA FRİENDİM MY FATHER WHAT YAPING.GİNE COFFEEHANEYEGOİNG Mİ?HE FRİENDSLERİYLE COFFEEHANEDE OKEY AND BATAK PLAYİNG Mİ?HE'YE SONG SAKIN YENİLMESİN.
MY BRODHER'İN CHILDRENİ OLMUŞ.BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU NO BİLMEKİNG.CHİLDRENİN BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU MY'A SONG. MY SCHOOL DA BAYA BEATİUFUL GOİNG İŞTE.SCHOOL'UN BAŞINDAN BERİ ENGLİSH LESSON SEEİNG.
ENGLİSH'I SÖKTÜM.İ'M SPEAK ENGLİSH ŞAKIR ŞAKIR.YOUR'A SÖZ VERDİĞİM GİBİ.
MAİL'İME SON VERİRKEN YOUR'UN GÖZLERİNDEN KİSS.YOUR'U ÇOK ÖZLEDİM.HELE Bİ SWİM OLSUN MY COMEİNG İNŞALLAH. |
|
| |
karakan Admin
| Konu: Geri: ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. Çarş. Ara. 17, 2008 7:54 pm | |
| bu da benden olsun duygu ablam..
dı gardında gezerken,dı sigaret içerken,may fadır gördü suçüstü,ayem oturdu kıçüstü | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. Perş. Ara. 18, 2008 10:42 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
karakan Admin
| Konu: Geri: ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. Perş. Ara. 18, 2008 11:27 am | |
| fatoşa bakırtaşa dedimki, fatoş at koştu koştu denize düştü ve boğuldu..bunu ingilizceye çevir dedim o da bana
hors dıgıdık dıgıdık dıgıdık, ckupppp, glu glu gluuuuuuu, dedi. ühühüüüü ağlıyorum işte. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. Perş. Ara. 18, 2008 11:46 am | |
| eksik yazmışsınız hocam... hors dıgıdık dıgıdık dıgıdık, ckupppp, glu glu gluuuuuuu,end hors the mort:D |
|
| |
karakan Admin
| Konu: Geri: ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. Perş. Ara. 18, 2008 1:16 pm | |
| ah yes sör ayem sory kıs napim işte kocadık gari | |
|
| |
aykız duygu aşığı
Mesaj Sayısı : 272 Nerden : İstanbul Lakap : aykız Kayıt tarihi : 25/11/08
| Konu: Geri: ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. Perş. Ara. 18, 2008 7:19 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. Perş. Ara. 18, 2008 8:35 pm | |
| ilkokuldan kalma olunca böyle oluyor naparsın aykız:D |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
karakan Admin
| Konu: Geri: ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. Cuma Ara. 19, 2008 2:42 pm | |
| ama my friend,sen it iz e küfürlü olmuş bre,tiz my tiçırından ayem sori dile kih kih. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. C.tesi Ara. 20, 2008 6:02 pm | |
| |
|
| |
| ingilizceyi yeni öğrenen kişinin yazdığı mektup.. | |
|