DOST KAHVESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DOST KAHVESİ

Merhaba...sevgili dostlar buyrun birer kahve içelim ve kırk yıl hatırınızı sayalım

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları...

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... Empty
MesajKonu: çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları...   çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... Icon_minitimeCuma Ara. 12, 2008 6:20 pm

çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... 2m85h7t

çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... Oit3d4

çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... 9ada2u

çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... I3w6df

çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... 20qxi6g
karakan
Admin
Admin
karakan

MesajKonu: Geri: çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları...   çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... Icon_minitimeCuma Ara. 12, 2008 9:07 pm

işte görsel olarak en güzel paylaşımlardan biri,teşekkürler ablam
http://dostkahvesi.yetkinforum.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları...   çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 10:05 am

rica ederim efendim ne demek:)
aykız
duygu aşığı
duygu aşığı
aykız

Kadın
Lakap : aykız

MesajKonu: Geri: çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları...   çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 8:15 pm

Bravo Fatoş. Çok güzel.
http://mavihayaller.forumup.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları...   çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 8:34 pm

saol aykız öldürdüm hepsini yaşasın kötülük:D....
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları...   çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... Icon_minitimeCuma Ara. 19, 2008 1:25 pm

Çocukluğumuzun çizgi filmleri onları izlerken kendimden geçerdim gülerken hala da çok hoşuma gider izlemek her dafasında saatlerce gülerim.... teşekkürler canım eski günleri yaad ettigin icin
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları...   çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... Icon_minitimeCuma Ara. 19, 2008 1:55 pm

rica ederim cenım benim... ben de hala kardeşim izlerken kızıyormuş gibi yapıyorum ama çaktırmadan hala izlerim:D
karakan
Admin
Admin
karakan

MesajKonu: Geri: çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları...   çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları... Icon_minitimeCuma Ara. 19, 2008 2:48 pm

insan her yaşta küçüktür ben bile ağalı mafyalı ve taklitten öte gitmeyen,bozuk bir türkçe ile dilimizi katleden diziler yerine çizgi filim izlerim daha iyi,ayıp değildir.
http://dostkahvesi.yetkinforum.com

çizgi fillmlerin beklenmeyen sonları...
1 sayfadaki 1 sayfası